Routebeschrijving

Nijlandstraat 1-3, 9401 AB Assen

Vanuit de richting Groningen:
U gaat via de A28 richting Assen, en neem de afrit Assen-Noord. U neemt de rotonde rechtsaf. U rijdt alsmaar rechtdoor en u gaat bij de Groningerstraat linksaf naar Het Kanaal. U slaat rechtsaf naar de Jan Fabriciusstraat. Rijdt vervolgens via de Kloekhorsstraat. Ga rechts bij de Groningerstraat en nogmaals rechts naar de Nijlandstraat. Ons pand bevindt zich aan de linkerkant.

Vanuit de richting Zwolle:
U gaat via de A28 richting Assen. Volg de rechterrijstrook om de afrit 32 Haarweg te nemen. Houd links aan op de splitsing. U gaat alsmaar rechtdoor en neem de afslag naar rechts bij de Europaweg-Zuid. U gaat linksaf naar de Beilerstraat. U gaat alsmaar rechtdoor en houdt de Beilerstraat aan. U slaat rechtsaf bij de Zuidersingel en gaat alsmaar rechtdoor. Wanneer u op de Jan Fabriciusstraat bent aangekomen gaat u de eerste straat links. Via de Kloekhorsstraat gaat u rechts naar de Groningerstraat om meteen weer rechts te gaan naar de Nijlandstraat. Ons pand bevindt zich aan de linkerkant.

Wanneer u met de auto reist, kunt u de auto in Assen (betaald) parkeren in de parkeergarage Citadel, Kloekhorststraat 26, of aan de Groningerstraat.

In de parkeergarage loopt u omhoog waar u met de auto naar binnen bent gereden. U slaat links af en hierna rechts. Dan loopt u op de Groningerstraat. U treft de ingang van de Nijlandstraat rechts, tegenover Elektronicawinkel EP: Baas.