Routebeschrijving

Wij zijn gevestigd aan de Brinkstraat 69 9401 HZ Assen

U heeft de mogelijkheid om voor het pand te parkeren, hier moet u wel betalen. Op de woensdag kan er niet voor het pand worden geparkeerd i.v.m. de warenmarkt, dan is er parkeergelegenheid in de parkeergarage Stadhuis. Er zijn invalide parkeerplaatsen naast de rechtbank. Ons kantoor in rolstoel toegankelijk.

Het adres van de parkeergarage routeStadhuis is Noordersingel 33 in Assen.

De looproute vanaf de parkeergarage treft u hiernaast

 

 

Vanuit de richting Groningen:
U gaat via de A28 richting Assen, en neem de afrit Assen-Noord. U neemt de rotonde rechtsaf. U rijdt alsmaar rechtdoor en u gaat bij de Groningerstraat linksaf naar Het Kanaal. U slaat rechtsaf naar de Jan Fabriciusstraat. U gaat alsmaar rechtdoor en gaat rechtsaf naar de Noordersingel en dan gaat u linksaf en heeft u na 100 meter rechts ons kantoorpand bereikt.

Voor de parkeergarage gaat u op de Javastraat rechtsaf de Doevenkamp op om daar de parkeergarage in te gaan. Vanaf de parkeergarage is het ongeveer 5 minuten lopen naar ons kantoor pand.

Vanuit de richting Zwolle:
U gaat via de A28 richting Assen. Volg de rechterrijstrook om de afrit 32 Haarweg te nemen. Houd links aan op de splitsing. U gaat alsmaar rechtdoor en neem de afslag naar rechts bij de Europaweg-Zuid. U gaat linksaf naar de Beilerstraat. U gaat alsmaar rechtdoor en houdt de Beilerstraat aan. U slaat rechtsaf bij de Zuidersingel en gaat alsmaar rechtdoor. U slaat linksaf naar de Noordersingel en dan gaat u weer linksaf en heeft u na 100 meter rechts ons kantoorpand.

Voor de parkeergarage gaat u niet linksaf naar de Noordersingel maar slaat u rechtsaf naar de Javastraat daarna gaat u linksaf de Doevenkamp op om daar de parkeergarage in te gaan. Vanaf de parkeergarage is het ongeveer 5 minuten lopen naar ons kantoor pand.