De mensen van Dit is Werk

KirstenKirsten Wijbenga heeft een lange ervaring als arbeidsdeskundige en (interim) manager. Naast Dit is Werk heeft ze nog een bedrijf; &Wij. De visie van de verzuimaanpak die zij heeft ontwikkeld is de basis van het concept van Dit is Werk. Verder is ze eindverantwoordelijk voor de kwaliteit van dienstverlening, voert ze intakegesprekken met kandidaten, zorgt ze dat mensen op de juiste plek komen en bezoekt vaak het werk.

 

Ronald Obbes is in al zijn bedrijven altijd maatschappelijk aan het ondernemen Ronaldgeweest. Dit heeft er toe geleid dat hij is gestart met Dit is Werk. Ronald legt de contacten met werkgevers en doorverwijzers waardoor werkgevers en kandidaten met elkaar in contact kunnen komen. Hij is tevens eigenaar van de VVV Assen, Dit is Assen!, Dit is Newz, Zeg het Maar! en café Lodewijk Napoleon.

 

Sylvia

Sylvia is gedurende het gehele traject het vaste aanspreekpunt voor onze kandidaten. Daarnaast coördineert ze alle werkzaamheden van de backoffice van zowel Dit is Werk als &Wij.

 

 

Jaap Geelhoed werkt als Jobhunter bij Dit is Werk. In zijn rol benadert hij werkgevers met als doel dat werkgevers zich open stellen voor het in dienst nemen van kandidaten met Jaap Geelhoedeen afstand tot de arbeidsmarkt.

Indien er geschikte functies zijn, voert hij de werkplekonderzoeken op de werklocatie uit en overlegt hij met de werkgever hoe deze functie kan worden ingevuld met kandidaten uit onder andere het doelgroep register. De onderzoeken worden besproken met onze arbeidsdeskundige Kirsten Wijbenga, waarna zij bepaalt welke kandidaat geschikt is voor deze functie.