De mensen van Dit is Werk

KirstenKirsten Wijbenga heeft een lange ervaring als arbeidsdeskundige en (interim) manager. Naast Dit is Werk heeft ze nog een bedrijf; &Wij. De visie van de verzuimaanpak die zij heeft ontwikkeld is de basis van het concept van Dit is Werk. Verder is ze voert ze intakegesprekken met kandidaten, zorgt ze dat mensen op de juiste plek komen en bezoekt vaak het werk.

Ronald Obbes is in al zijn bedrijven altijd maatschappelijk aan het ondernemen geweestRonald. Dit heeft er toe geleid dat hij is gestart met Dit is Werk. Ronald legt de contacten met werkgevers en doorverwijzers waardoor werkgevers en kandidaten met elkaar in contact kunnen komen. Hij is tevens eigenaar van de VVV Assen, Dit is Assen!, Dit is Newz, Zeg het Maar! en café Lodewijk Napoleon.

Foto LeonieLeonie Zijlstra heeft een commerciële achtergrond en is naast haar werk bij ons bezig de opleiding (medisch) directiesecretariaat af te ronden. Ze voert net als Gerda alle werkzaamheden uit en is in staat om elke keer de nieuwste ontwikkelingen op haar vakgebied in te brengen. De diversiteit in het werk verveelt haar nooit. Leonie is een echte duizendpoot en als geen ander in staat u verder te helpen als u contact met ons opneemt.

 
Foto GerdaGerda Hofman brengt met haar ervaring veel deskundigheid bij de backoffice van Dit is werk, &Wij. Zij heeft gewerkt in diverse administratieve en secretariële functies en is de laatste jaren werkzaam geweest bij een HR-afdeling van een grote organisatie. Gerda voert alle voorkomende werkzaamheden uit; van klanten te woord staan tot de begeleiding van stagiaires en mensen met een werkervaringsplaats. De dynamiek bij onze backoffice is voor haar een uitdaging, geen dag is hetzelfde. Haar ervaring en rust is een belangrijke meerwaarde.